6 trin til at støtte brysternes sundhed


Der er mange måder hvorpå kvinder kan inkorporere en daglig wellness-praksis i vores liv for at understøtte naturlig brystsundhed. Det er vigtigt at pleje brystsundheden gennem en aktiv livsstil praksis, der hjælper med at forbedre naturlig sundhed, forebygge sygdom og til at supplere medicinsk behandling til helbredelse.

Brystsundhed kan løftes gennem daglige velværevaner, der er med til at skabe opmærksomhed om eventuelle ændringer, følsomhed over for cykliske variationer og proaktiv forebyggelse af sygdom.

Her er 6 trin til naturlig brystsundhed

1. Se

Se på dine bryster jævnligt og læg mærke til, hvordan de ser ud i spejlet, når du skifter påklædning. Når du har taget tøjet af, skal du se på dine bryster og se om der er røde streger fra dårligt siddende bh'er eller stramt tøj. Hvis der er synlige linjer på huden, er disse indikationer at brystcirkulationen kan være nedsat og bør tilpasses bedre. Der er brug for tøj, der ikke efterlader mærker på din krop. Sæt pris på dine bryster, når du ser dem, rank dig højt, træk skuldrene tilbage, og træk vejret dybt.

2. Mærk

Mærk på dine bryster, massér dem, løft dem op og ryst dem. Læg mærke til, hvordan de har det på forskellige tidspunkter i din cyklus. Massage og bevægelse er med til at stimulere cirkulationen i brysterne. At have indsigt i, hvordan brysterne føles dagligt, hjælper os til vide, om de føles 'normale', og læg mærke til, om noget føles anderledes. Der er flere former for massage og kropsarbejde der gavnlig for selvpleje af brystet, såsom kredsløbsmassage, lymfedrænagemassage, tørbørstning og meget mere. Jo mere du rører ved dine bryster, jo mere ved du hvad de behøver og næres af. Simpel massagepraksis med blid klemning og tryk rundt om og på brystvævet, opad mod armhulerne, samt på toppen af skuldrene vil hjælpe med at støtte cirkulationen og lindre ubehag. En let pumpende bevægelse af at løfte og skubbe brysterne indad mod ribbenene hjælper også med at drænere lymfesystemets væske ud af brysterne og hjælper med cirkulationen og afgiftning.

3. Bevæg dig

Når du ser på og rører ved din bryster, brug også et minut til forsigtigt at ryste eller 'hoppe' dine bryster for yderligere at forbedre lymfe- og kredsløbsgennemstrømningen i brystvævene. Det er sundt at hoppe på en minitrampolin eller dyrke rysteøvelser, der vibrerer hver eneste celle i kroppen og støtter lymfesundhed. Når du vibrerer og ryster kroppen og brysterne, selv blidt uden en trampolin, forbedres lymfesundheden og den generelle energi. Bevægelse og motion, der involverer åbne og løftende arm bevægelser, såsom mange slags dans, åbner og tone de dybe muskler i brystkassen og skulderskålene, som også understøtter brysternes sundhed. Så frem dine bryster og sving med hænderne i vejret!

4. Næring

Spis en ren kost med højt indhold af mørke bladgrøntsager, grøntsager og frugter. Økologiske fødevarer sænker pesticid- og kemikalieeksponering, og friske råvarer giver dig gavnlige fibre, hvilket er nødvendigt i kroppen, for at udskille overskydende hormoner, og understøtte den generelle fordøjelse. Vedrørende animalske fødevarer, er det optimale næringstæt, græsfodret eller vilde animalske fødevarer, såsom rå græsfodret smør, græsæg og vildlaks af høj kvalitet. fedtstoffer er nødvendige for kroppens evne skabe sunde hormonelle balance.

Spis fermenteret mad dagligt, såsom surkål, kim chee, kombucha, yoghurt eller kefir, de levende probiotika understøtter din tarmsundhed. Et sundt fordøjelsessystem understøtter din naturlige næring og optimale, naturlige afgiftning. Drik renset vand af høj kvalitet eller kildevand.

For optimal brystsundhed elimines alkohol, sukker, transfedtsyrer, GMO’er, kunstige farver og smagsstoffer, pasteuriseret og homogeniseret mejeri og de fleste korn (medmindre fermenteret eller spiret). Det er naturligvis op til en selv hvor konsekvent man vil gå til værks, jeg har selv et afslappet, ufanatisk, men dog bevidst, forhold til ernæring.

Chlorella er et naturligt supplement kendt for at understøtte kroppens udskillelse af tungmetaller og toksiner, som ellers kan ende med at samle sig i det fedtholdige brystvæv eller i en mors modermælk.

De bedste urter til at støtte immunsystemet og brystet sundhed er: echinacea, hvidløg og gurkemeje. Hørfrø er også dokumenteret at have den højeste mængde af lignaner, som har positiv effekt vedrørende anti-cancer aktivitet i menneskelige bryster, mod kræftceller og kan forhindre kræft i at sprede sig.

Grøn te har et højt indhold af  antioxidanter, og har også vist sig at have anticancer fordele - for alle former for kræft, såvel som brystkræft.

5. Træk vejret

Dyb naturlig vejrtrækning, der skaber bevægelse af ribbenene under brysterne hjælper med at forbedre brystvævets vitalitet. Dyb vejrtrækning lindrer stress, overbelastning og spændinger ved for brystområdet, bringer bevægelse og stimulering til lymfekredsløbet, samt en øget bevidsthed om dette vigtige område af dit legeme. Med afslappet dyb vejrtrækning afslappes maven, indåndingen udvider maven og ribbenene, hvilket resulterer i bevægelse af brysterne. Vejrtrækning åbner brystet og bringer øget afslapning og naturlig bevægelse for at revitalisere brysterne. Dyb vejrtrækning kombineret med bevidsthed vil også tillade dig at stille ind på, hvordan dine bryster har det, og hvad du intuitivt føler dig guidet til at gøre, for at støtte dit naturlige bryst vitalitet. Træk vejret dybt for sunde bryster!

6: Hvile

Optimal søvn og hvile er afgørende for at reducere stress, øge hormonproduktionen og -reguleringen, samt understøtte foryngelse, vitalitet og immunsystemets funktion. Udover at få hvile og sove, er det vigtigt at lade bryster få pause fra at bære en bh eller tætsiddende tøj. Det er anbefales ikke at bære en bh mere end 12 timer om dagen, da det dramatisk øger risikoen for brystkræft, samt sove uden bh. Eller lad dem være mere frie. Vær opmærksom på dine bryster hver dag, elsk dem, værdsæt dem, og integrer denne opmærksomhedspraksis, for at bevare din bryster sunde og levende hele dit liv.

Dine bryster er unikke og anderledes end alle andres. Vær din egen brystven. Når du bliver din egen brystekspert, tager du ansvaret for at skabe et sundt liv og vital fremtid for dig og dine bryster!

 Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods