Handelsbetingelser


Betaling

Hverdagsgudinde.dk modtager betaling med via Paypal og manuel betaling med moobilepay.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Hverdagsgudinde.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Som udgangspunkt trækker vi først betaling, den dag varen afsendes i henhold til god internethandel skik. Indtil da er beløbet blot reserveret på din konto. Undtaget fra dette er visse varer i forudbestilling og med lang leveringstid. Dette skyldes en teknisk begrænsning i vores shopify betalingssystem, der gør at reservationen af beløbet ophæves efter 7 dage, og således er eneste mulighed for at transaktionen mellem dig som kunde og os som sælger af varen kan ske, at det sker før afsendelse. Forskellen på om beløbet er reserveret eller trukket er ikke så stor for dig som kunde, du kan under alle omstændigheder ikke bruge samme beløb på noget andet, da de jo er reserveret til den vare du har købt. Det er dog lovligt at trække betalingerne før afsendelse.

Levering

Vi sender pakker afsted 1-2 gange om ugen.

Dog er der længere leveringstid på visse varer, se nærmere info på produktsiderne.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Hvis varen har en fejl eller mangel, har du ret til at få den repareret eller byttet til en ny. 

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Reklamationer gælder ikke for nedsatte varer, ved rabatkampagner eller digitale produkter.

Hverdagsgudinde.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Hverdagsgudinde
Kurvemagerstien 43
2300 København S

info@hverdagsgudinde.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, føres det aftalte beløb tilbage på det kort/kontonummer eller mobilepay nummer du har betalt med.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Der trækkes et håndteringsgebyr på 125 kr på visse returneringer. 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Returneringer skal ske til:

Hverdagsgudinde
Kurvemagerstien 43
2300 København S

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på Info@hverdagsgudinde.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods