OmHverdagsgudinde drives af Olympia, der har mere end 20 års uddannelse og erfaring indenfor emner som transformation og kropsbaseret spiritualitet, personlig udvikling, formidling, bevidsthedsarbejde, feminint lederskab, moderskab, kvindelighed, kreativitet, kost, kropsbehandlinger, yoga, energiarbejde, holistisk wellness, naturlig skønhed, undervisning, skribent virksomhed, galleri- og butiksdrift mm.

En opvækst i en dysfunktionel familie med alkoholiserede forældre, og alle de følgevirkninger dette har medført, har kaldt på en fortløbende indre forandringsproces og et intenst videbegær efter at forstå sindets, kroppens og sjælens dynamikker.

Som filosofisk funderet, visionær og ekspressionistisk kunstner og bevidst kvinde, brænder jeg for kontinuert både at indtage ny viden, inspiration og erfaring, såvel som alkymere den og formidle den videre.

Moderskabet, naturen og tilværelsens foranderlige cyklus, kreativitet, de arketypiske fortællinger og livets traditioner og riter, driver min vej som kraftfuld kvinde, mor, kunstner og inspirator.


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods