Fordele ved infrarød varmebehandling i saunatæppe


Bliv klogere på hvad der sker i kroppen, når du forkæler dig selv med infrarød varmeterapi i saunatæppe:

Hvordan er infrarød varmeterapi smertelindrende?

FIR varme lindrer smerter ved at udvide blodkarrene og øge blodgennemstrømningen. Bedre blodcirkulation giver mere ilt til at nå skadede områder af kroppen, hvilket hjælper med at lindre smerter og fremskynder helingsprocessen. Nylige sundheds- og medicinske undersøgelser nævner FIR-varme som en vellykket behandling af gigt, smerter og muskelkramper.

Hvordan støtter infrarød varmeterapi vægttab?

Sved er en del af kroppens komplekse termoreguleringsproces, der øger hjerterytme, hjertevolumen og stofskifte. Processen kræver en masse energi og reducerer overskydende fugt, salt og subkutant fedt(det fedt der ligger under huden). Fedt bliver vandopløseligt ved 43,3 ºC, og kroppen afgiver fedt og toksiner.

Hvordan tilbyder infrarød varmeterapi de samme effekter som træning?

Hjertet får en træning svarende til knap 10 km løb i 30 minutters FIR sauna session, og kroppen sveder samme mængde som en ved knap 10 km løb. Infrarøde saunaer er perfekte til dem, der ikke har tid til regelmæssig motion eller som lider af skader, der hæmmer streng aktivitet.

Hvordan fjerner infrarød varmeterapi toksiner?

Toksiner som natrium, alkohol, nikotin, kolesterol og kræftfremkaldende tungmetaller (cadmium, bly, zink, nikkel) akkumuleres i kroppen i den moderne hverdag. Kroppen fjerner naturligvis de fleste toksiner gennem sved, men processen er undertiden for langsom. Infrarød varmeterapi stimulerer svedkirtlerne, der renser og afgifter huden. FIR-varmeteknologien fremskynder simpelthen kroppens naturlige proces!

Hvordan forbedrer infrarød varmeterapi immunforsvaret?

De fleste sygdomme ledsages af feber. Under feber varmer kroppen op for at eliminere vira og angribe fremmede stoffer. Denne stigning i temperaturen er et naturligt stadium i immunsystemets helingsproce,s og en af ​​de bedste måder at befri kroppen for kemikalier og uvelkomne besøgende. Immunsystemet svækker grebet om vira og bakterievækst. FIR-varmeterapi udløser en "kunstig feber" ved at varme kroppen op, men uden smerter ved sygdom. Som et resultat forsvarer kroppen sig meget lettere mod invaderende organismer, da immunsystemet konsekvent aktiveres af "kunstig feber". Nylige undersøgelser viser også, at forkølelse og influenzalignende sygdomme reduceres drastisk, når de behandles med FIR-varmebehandling i de tidlige stadier.

Hvordan reducerer infrarød varmeterapi stress?

Den infrarøde varmeterapi løsner musklerne og afslapper både kroppen og sindet. Mange får en oplevelse af at smelte i positiv forstand. Mange massageterapeuter bruger infrarød varme til at give en mere grundig og effektiv behandling.

Hvordan påvirker infrarød varmeterapi min hud?

Infrarød varme forbedrer blodcirkulationen, driver snavs og affaldsstoffer ud og fjerner døde hudceller på overfladen af ​​huden. Alle disse fordele resulterer i en blødere, fastere hud og mere ensartet hudfarve.

Se udvalget af saunatæpper herNet Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods