Fra Vogue: Skønhedskrystallernes healende kraft


Gua sha er en gammel kinesisk skønhedsbehandling, der involverer en flad sten eller en rulleformet stenanordning. Stenen rulles over ansigt og krop, stimulerer blodgennemstrømningen og cirkulationen, og siges at fjerne toksiner fra dit sind og din krop. Det er i det væsentlige et redskab til lymfedrænering, og det er en behandling, der er blevet brugt af Kinas kejserlige familie i over 5000 år.

Guasha-redskabet er overvejende lavet af sten som grøn aventurin, ​​ametyst, jade og rosakvarts m.fl. - altså materialer, der ikke ændrer sig meget over tid. Selvom effekten er den samme, er energien fra hver ædelste forskellig.

Ifølge Guasha-entusiaster er ametyst godt til anti-ageing, rosakvarts er bedst til at øge selvtillid og reducere stress, mens jade er bedst til detox og kropsslanking.

Stenernes personlighed og deres virkning er aldrig blevet bevist af videnskaben, og ærligt kan det ikke virkelig bevises, men populariteten af ​​rosakvarts hos guasha-entusiaster kan ikke nægtes. Med den smukke lyserøde farve og de potentielle effekter af at reducere stress, er det ikke underligt, at de har set en stigning i popularitet globalt i de sidste par år.

Mens rullen har eksisteret i et stykke tid, har du muligvis endnu ikke høre om krystalmasken, som er lavet af små stykker krystaller, sirligt bundet sammen til en maske og placeret på ansigtet for regenerering, beroligelse og healing. Angela Caglia, som ejer et hudplejecenter og spa i Bel Air, Californien, der behandler Hollywoodstjerner, hævder at have 'opfundet' masken. Men ifølge østlig tradition har disse masker været brugt i tusindvis af år, og her i shoppen har vi masker fra den virksomhed i Østen, som har patent på produkterne. Krystalmasken er designet til at være lette at bruge derhjemme. De hjælper med at forhindre ødemer, bleger acne-ar, mindsker porerne, afgifter huden og har såvel anti-aging egenskaber.

Da ansigtsmaskerne blev sat til salg for USD 400 hos Angela Caglia, blev de på trods af deres voldsomme pris, revet væk og udsolgt kort efter lanceringen. Vi har dem til en mere rimelig pris her i shoppen, såvel er der også mulighed for at købe dem til engros priser her i shoppen. Krystal øjenmaskerne er et lidt billigere alternativ til at hjælpe blodcirkulation, mørke rande og poser under øjnene. Ifølge køberanmeldelser er de også en effektiv migrænelindring!

(Oprindeligt udgivet på Vogue Korea)
Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods