Hvorfor du bør anskaffe dig et infrarødt saunatæppe


Hvad er et infrarødt saunatæppe?

Infrarøde tæpper er en kompakt og brugervenlig version af en klassisk infrarød sauna. Hverdagens travlhed kan skabe stress og anspændthed, der kan forstyrre og hæmme kroppens og sindets bevægelighed og komfort. Den infrarøde varme er i stand til at afslappe dine spændte muskler. Med et infrarødt saunatæppe kan du uden stort pladsbehov få samme effekt som wellness behandlinger og spa hjemme i din egen stue. 

Hvad er infrarød varme?

Infrarøde saunaer bruger lys til at generere kontrolleret varme. Denne type kaldes ofte "langt-infrarød" varme. Udtrykket bruges til at beskrive, hvor lysbølgerne falder på lysspektret. Den resulterende varme fra denne proces opvarmer kroppen uden at opvarme luften omkring brugeren. Denne proces, der bruges i infrarøde saunaer, skaber ikke de enorme mængder damp, der kan skyer dit syn og gør vejrtrækningen vanskeligere.

Sundhedsmæssige fordele ved et infrarødt saunatæppe

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved et infrarødt saunatæppe, herunder vægttab, lindring af muskelspændinger, afstresning, udrensning, cardio, øget stofskifte og et stærkere immunsystem. Den kontrollerede, tidsbestemte varme får kroppen til at svede og frigive toksiner. Resultatet er et øget forbrænding. Sammen med kost og motion kan det infrarøde saunatæppe opretholde et sundt immunsystem og kropsvægt. Tabet af toksiner skaber det sunde immunsystem og kan øge dit stofskifte, hvilket fremskynder forbrændingen af ​​kropsfedt. Afslapning er et andet resultat af den infrarøde varme, der bruges i tæppet. Den kontrollerede varme beroliger og lindrer ømme muskler, så kroppen kan udfolde sig effektivt i løbet af dagen.

Fordele ved at bruge et infrarødt saunatæppe

Den første fordel ved et infrarødt saunatæppe er at det er kompakt og transportabelt. Det lette og handy design af tæppet, gør afslapning på farten meget lettere. Det infrarøde saunatæppe kan bekvemt bruges i sengen, sofaen på gulvet eller i en lænestol. Når tæppet ikke er i brug, kan det let foldes op og opbevares i et skab eller under en seng. Det infrarøde tæppe er overkommeligt for dem, der ikke har plads til at installere en fuld infrarød sauna. Slap af med det infrarøde tæppe for at holde varmen og øge din sundhed og dit velvære, når og hvor du vil.

Se udvalget HERNet Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods