Infrarød saunaterapi kan afhjælpe gigt og andre kroniske smerter


Infrarød saunaterapi er helt naturligt. Den infrarøde sauna involverer ikke andet end kroppens egne stoffer. Derfor virker det som et effektivt afslapningsmiddel til patienter med gigt. Resultaterne kommer fra en undersøgelse i Holland og er blevet offentligtgjort i Journal of Clinical Rheumatology af forskere ved Expertise Center Health. De har fundet positive virkninger ved infrarød saunaterapi på blandt andet gigtpatienter.

Kroniske smerter (såom gigt) kan stamme fra mange forskellige faktorer, herunder ubalance i hormonerne, mangel på søvn, overtræning, en overbelastning af toksiner eller underliggende tarmsvigt. Uanset hvor din smerte stammer fra, er de gavnlige virkninger ved infrarød sauna nu videnskabeligt bevist. Den reducerer de almindelige smerter, der er forbundet med forskellige sundhedsmæssige problemer.

Infrarød sauna hjælper godt på følgende områder:

  • Hjælper kroppen med at fjerne giftstoffer gennem sved
  • Reducer spændinger og stress
  • Forbedrer lymfegennemstrømningen
  • Styrker immunforsvaret
  • Forøger blodcirkulation dybt i vævene

Infrarød sauna er mere behageligt

Infrarøde saunaer bruger infrarødt varme til at trænge ind i din krops hud og hæver din kernetemperatur. Dette er forskelligt fra en traditionel sauna, der er nødt til at varme luften op, inden den varmer dig op. På grund af disse forskelle bliver infrarøde saunaer mindre varme, så du kan bruge mere tid på at høste alle fordelene.

Patienterne blev i det pågældende forsøg behandlet i en 4-ugers periode gennem otte behandlinger – for at undersøge virkningerne af infrarød sauna. To gange ugentligt blev 17 patienter med gigtlidelser undersøgt. Infrarød terapi gav ingen bivirkninger, og der blev ikke observeret nogen stigning i nogen af ​​deres normale lidelser.

Under en infrarød sauna behandling faldt smerterne og stivheden markant, og forbedringerne var mærkbare. Træthed og udmattethed blev mindsket/forsvandt, og patienterne følte sig godt tilpas – både under og især efter behandlingen. Især hos gigtpatienterne blev smerter, stivhed og træthed også løbende forbedret i den i alt 4-ugers behandlingsperiode. Der blev ikke fundet nogen stigning i sygdom hos patienterne.

Som konklusion vurderede de hollandske forskere, at infrarød saunaterapi har gavnlige virkninger og klinisk relevante periodeeffekter under behandling – uden at øge sygdomsaktiviteten.

Saunaterapi i dit hjem med et infrarødt saunatæppe

Du kan let integrere den infrarøde saunaterapi i dine rutiner. Det er afslappende og en naturlig måde at bekæmpe kroniske smerter på. Infrarød terapi er i øvrigt ofte brugt i USA, Canada og Europa af førende sportsfolk, samt terapeuter.

Ældre er især mere tilbøjelige til at lide af sygdomme som kronisk træthed, gigt, kroniske smerter i ryg og forskellige led, forhøjet blodtryk, søvnforstyrrelser og mange andre tilstande. Livsstilsvaner og ændring af diæt hos dem er ofte en del af den samlede behandling af deres tilstande.

Hvis du er plaget af gigt eller har en ven eller slægtning, der er, så kan du med fordel prøve et infrarødt saunatæppe. Resultaterne er meget lovende set ud fra det fald i smerter og stivhed forbundet med sygdommen. De mentale forbedringer blev ikke vurderet i forsøget, men infrarøde saunaterapi frigav også mange endorfiner, kroppens egen glædesmedicin, og det forhøjede deltagernes humør.

Se mulighederne for køb eller leje af et infrarødt saunatæppe her. Du kan også få behandlinger hos os, eller i dit hjem i København.Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods