Infrarød saunaterapi til muskelrestitution


Efter en træning kan det tage to eller tre dage, før musklerne holder op med at gøre ondt. Dog er der måder, du kan reducere den smerte, du føler i dine muskler efter træning. En af måderne er at bruge Fuloves infrarøde saunatæpper. Hvile er en naturlig måde du kan hjælpe dine muskler til at repareres hurtigere, så du kan træne optimalt igen, og det infrarøde saunatææe er et virkelig effektivt supplement. Ved hjælp af de infrarøde bølger kan du reparere dine muskler hurtigere.


Efter en træning kan du opleve muskelbetændelse. Infrarød saunaterapi øger cirkulationen og hjælper dine muskler med at få den ilt og de næringsstoffer, de har brug for. Faktisk viste en undersøgelse foretaget ved Auburn University of Montgomery, at brug af infrarød sauna kan øge din fleksibilitet op til 3 gange. Fordele ved øget fleksibilitet omfatter ledmobilitet og mindre friktion i leddene, hvilket gør det muligt for ledfunktionen at reducere stivhed oggenerel afslapning.


Sundhedsmæssige fordele ved at opbygge muskelmassen

Øget stofskifte

Øget styrke

Reduceret risiko for skader

Tabe overskydende kropsfedt

Styrketræning kan hjælpe med at holde dit hjerte sundt

Muskeltræning hjælper også folk med at forbedre deres knogletæthed, ifølge WebMD

At opbygge muskler handler ikke kun om den æstetiske værdi, det er en nødvendighed for et sundt liv!

Fordele ved infrarød terapi til muskelgendannelse

Det er videnskabeligt bevist at infrarød saunaterapi øger perifer cirkulation, hvilket reducerer betændelse, reducerer smerter og fremskynder helbredelse for hurtigere muskelgenopretning.

Infrarød varme fra vores infrarøde saunatæpper virker ved at trænge ind i led, muskler og væv, øger cirkulationen og fremskynder iltgennemstrømningen

En dokumenteret effekt af FIR infrarød saunaterapi er øget blodgennemstrømning i dybt væv, hvilket er den største fordel ved muskelgenopretning

Ved at reducere ømhed i nerveender reducerer vores infrarøde saunatæpper muskelspasmer og hjælper kroppen med at helbrede sig selv naturligt

Mange professionelle atleter bruger infrarøde saunatæpper til at komme sig efter deres træning og skader.

Lang infrarød varme (FIR) forbedrer genopretning af den neuromuskulære ydeevne i løbet af en 5-dages intensive træningsperiode forbundet med stigningen i testosteron/cortisol-forholdet. Dyb penetration af infrarød varme med mild temperatur og let fugtighed (vs. traditionelle saunaer) forekommer gunstig for det neuromuskulære system til at restituere efter maksimal præstation FIR medfører meget let belastning for kroppen, og giver en behagelig og afslappende oplevelse. FIR Infrarød varme giver et nyttigt værktøj til at fremskynde restitution, og med forbedret restitution kan man muliggøre hårdere træning og yderligere accelerere atletisk udvikling.

Dokumentation

I 2015 offentliggjorde Journal of Athletic Enhancement en undersøgelse foretaget af Institut for Biologi og Fysisk Aktivitet, Jyväskylä University, Finland om effekterne af FIR infrarød varme på genopretning hos eliteatleter. Denne undersøgelse blev også citeret i en Sports Illustrated i en artikel om FIR infrarød saunaterapi: Far Infrared Saunas: Explaining the Latest Trend in Athlete Recovery.

Sundhedsmæssige fordele - muskelgendannelse


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods