Krystal guide – Hvad skal du vælge


Når man står og skal vælge ansigtsrulle, gua sha eller yoniæg, kan det være svært at vælge, hvis man intet ved om krystaller. Derfor har jeg lavet denne hurtige guide, som giver et overordnet indblik i krystallernes effekter. Allerbedst er det at bruge in egen intuition. Hvis man synes intuitionen svigter lidt, er der hjælp at hente i denne guide.

Krystaller kan bidrage til at rette op på de ubalancer vi alle går rundt med. Der ligger der en enestående mulighed gemt i krystallerne, som kan bidrage til at vi føler os friere, gladere, kærligere og mere hele mennesker.

Krystaller er ingen mirakelkur, men et hårdt og spændende arbejde som fører til positiv selvudvikling.

(Overordnet kan man sige at de forskellige farver sten appellerer mest til et givent chakra, men du behøver ikke gå op i eller vide noget om chakraer, for at have glæde af krystaller)

Rodcenter: røde og sorte sten

Sakralcenter: orange sten

Solarplexuscenter: gule og guld farvede sten

Hjertecenter: grønne og rosa farvede sten

Halscenter: lyseblå og turkisfarvede sten

Pandecenter: mørkeblå og violette sten

Kronecenter: violette og klare farveløse sten

Herunder en guide over de krystaller der er i Womanifesto shoppen:

Ametyst

Er en lilla kvartskrystal, den lilla farve skyldes jern, mangan og titan.

Den virker ind på det tredje øje og kronecentret. Det er en kraft/vilje sten der giver os styrke til at se og gennemføre det vi ønsker. Det er en meget stærk sten der i det gamle Grækenland blev brugt mod drukkenskab og trolddom.

Den virker beroligende og afstressende og hæver os op mod den spirituelle eller guddommelige verden.

Bjergkrystal

Bjergkrystallen er en klar og gennemsigtig kvartssten, der består af siliciumoxyd. Den vokser ud af siliciumholdige vægge og hulrum, og er dannet som sekskantede prismer, der ender i en sekskantet pyramide.

Bjergkrystal påvirker alle centrene og dermed hele kroppen. De seks sider repræsenterer hver sit center og terminationen kronecentret. Den tilfører lys og fjerner negative vibrationer.

Det er en meget kraftigt healende sten som kan bruges til at trække sygdom og negative følelser ud med.

Grøn aventurin

Aventurinen er en grøn sten, den består af kvarts med indlejret kromglimmer.

Aventurin virker ind på hjertechakra og de øvre chakraer. Det er en lykkesten som giver os alt hvad vi ønsker. Den giver glæde, held i kærlighed og spil, og den åbner op for livslysten. Det aventurinen giver os skal vi dele med andre, så vil alt tilflyde os i overflod.

Den er god mod depressioner og tristhed som den opsuger, men husk at rense den godt i koldt vand efter brug, så du ikke optager de negative energier i dig igen næste gang du bruger den.

Hvid howlit

En mælkehvid sten med mørkegrå årer, den minder lidt om marmor.

Den påvirker det tredje øje, hvor den flytter rundt på vores mentale begreber om hvordan verden er, så vi kan få bearbejdet og udryddet vore negative mentale forestillinger. Den bærer lyset til mørket og hvis vi ønsker det hjælper den os med at komme ud af perioder med depression eller tungsind. Den er god for kreativiteten og hjælper os med at få handlet den ud.

Jade

Grøn Jade indeholder kalcium-magnesium silikat.

Grøn Jade går ind og påvirker hjertecentret. Den forbindes med venskab, kærlighed, ægteskab og andre sociale forbindelser mellem mennesker. Det er en sten der udsender meget blide og kærlige vibrationer og den åbner vore hjerter så vi kan være blide og kærlige i vores omgang med andre mennesker.

Den kan bruges mod stress og til at styrke immunforsvaret.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli er den mest eftertragtede sten i menneskets historie. Dens dybe himmelblå farve er symbolet på royalisme ære, guder, magt, ånd og vision, visdom og sandhed. Er en fremragende sten for ledere, journalister og psykologer. Giver visdom og dømmekraft i den praktiske verden. Aktiverer dit højere selv og styrker de intellektuelle evner. Stimulerer ønsket om viden, sandhed og forståelse, og hjælper i processen med at lære. Bringer ro og kærlig kommunikation til et hjem med temperamentsfulde teenagere, børn med aspergers, autisme samt opmærksomhedsforstyrrelser. På arbejdet, tiltrækker den forfremmelse, succes og varig anerkendelse på dit område. Lapis Lazuli er ikke et enkelt mineral. Det er en kombination af lazurite, calcit, og pyrit, med små mængder af andre mineraler. Lapis Lazuli betyder “blå sten” på latin, persisk samt på arabisk. kan være en god støtte i automatskrift. Er også en fremragende meditations sten. Mediter på et mål eller kvalitet, du ønsker at manifestere og det vil manifisterer sig.

Lapis lazuli beskytter mod psykiske og fysiske angreb. Det kan bruges i “grids” under healinger, kan også anvendes til beskyttelse af din bolig, da placeres den i alle fire hjørner af hjemmet.

Giver styrken og evnen til at overvinde misbrug, traumer samt depression og sorg, dels er det på grund af dens energi til at bringe indre kraft og håb. Denne stærke indre kraft kan også opbygge mod, selvtillid, og overvinde generthed. Lapis Lazuli bringer åndelig kærlighed og er også kendt for at øge kærlighed og troskab inden for ægteskabet. Er også god ved sinus lidelser, kræft, hovedpine, nervesystem, taleproblemer, hypofyse, organ styrke, virilitet, smertelindring, hjerte, immunsystemet, RLS, milt, knogler , autisme, depression, epilepsi, kramper, øjen- og vertigo vision problemer, søvnforstyrrelser, herunder søvnløshed, fibromyalgi, PMS, skjoldbruskkirtlen, RNA/DNA-skader og tuberkulose. Lapis Lazuli er ikke kun en himmelsk sten i udseende med “stjerne glimmer” over det hele, og har den mest vidunderlige energi.

Rosakvarts

Lyserød kvarts som får sin farve fra magnesium.

Rosakvarts kaldes en selvkærlighedssten. En dejlig blid sten der går ind og afbalancerer hjertecentret. Den udsender blide kærlige vibrationer og opsuger negative energier. Den er god at stille ovenpå fjernsyn og computerskærme, hvor den siges at kunne opsuge strålerne og omdanne dem til positiv energi. Hvis du er trist, urolig eller utryg er den en god ven i nøden. Den giver os ro og hjælper os med at tilgive.

Den er meget god til både børn og voksne der føler sig utrygge/mod angst.

Rød agat

Den virker ind på hara- og rodcentret og dermed også på bughulens organer. Den rydder op i uorden og organiserer alt i fine mønstre. Den går målrettet ind der hvor problemet er, hvis du har smerter et sted kan du mærke en murren i stedet, og går du ind i smerten kan du finde ud af, hvad det er for et mønster der har skabt den. Den tvinger os til at se tingene som de er, så vi kan gøre noget ved dem.

Det er en sten der påvirker hjerte-, pineal- og harachakra. Det er en sten der samler energierne og sørger for at der kan ske en afklaring. Den afdæmper hidsighed og aggression og bringer sindet i ro, så den lærer os at styre vores temperament.

Rød jaspis

En uigennemsigtig rød stenart der indeholder jernoxyd, med forskellige aftegninger i gult, grønt, brunt eller rødt.

Den går især ind og styrker vores rodcenter, den kan påvirke kundalinikraften og få det til at risle op ad ryggen. Den giver en god jordforbindelse men rækker altså også opad mod den spirituelle verden.

Den virker især ind på underlivsorganerne og kan afhjælpe blærelidelser eller formindske stærke blødninger samt hjælpe ved fordøjelsesproblemer eller seksuelle ubalancer.

Røgkvarts

Røgfarvet gennemsigtig kvarts.

Hvis du sørger eller er tung om hjertet, er dette stenen for dig. Den giver lys til og forløser gammel sorg. Den kan også bruges andre steder, hvor der er smerter. Lig røgkvartsen på det smertende sted og forestil dig at den opsuger smerten og sender lys til stedet.

Røgkvarts er også god at ligge i et lokale der skal renses, den suger den negative energi til sig og sender lys ud.

Sodalit

Mørk blå sten med næsten sorte eller hvide områder. Det er en mineralsk sten, der består af natrium, aluminium, kiselsyre og klor.

Den virker ind på hals- og pandechakraet. Den giver klarhed over situationen og lærer os at få sagt tingene til rette tid og på rette måde, i stedet for at brænde inde med dem.

Ved diverse halsproblemer, prøv at ligge stenen på halscentret og mærk hvordan den beroliger og heler halsen og giver klarhed over hvorfor du er blevet syg.

Sort obsidian

Denne sorte sten er en rigtig god sten, hvis man har svært ved at beslutte sig i en eller anden sag. Sid stille med den og mærk, hvordan løsningen på konflikten kommer til dig. Der er lys i mørket og du har mod til at gå mod det. Den forbinder sort med hvid og forener alt i vores liv, vores fysiske, psykiske, mentale, sjælelige og åndelige liv.

Det er en sten som dæmper stress og fremmer afklarethed.

Den skaber en god jordforbindelse og styrker kredsløbet.

Tigerøje

En halvgennemsigtig kvarts sten der changerer med lyse og mørke gyldne/brunlige bånd. Den består af asbest med kiselsyre med silkeglans.

De gyldne farver relaterer tigerøje til kronechakraet, de gule til solar plexus og de mørkebrune til rodcentret. Det er en sten der kan hjælpe os til at få “øje” på tingene som de er, den giver os derved mulighed for at gøre noget ved dem. At den også virker ind på rodcentret betyder, at vi bevarer jordforbindelsen. Den giver skarpsindighed og klarhed og sørger for at sandheden kommer frem.

Unakit

Unakitten lærer os at tage ansvar for eget liv og giver os evnen til at sige til og fra. Stenen lærer os at håndtere skuffelser og tage dem som en slags lektie. Den virker samlende og skaber en tryghed i livet. Stenen symboliserer integration, en forening af det materielle og spirituelle. Unakitten sørger for at gøre os mindre afhængige af andre mennesker, så vi i større grad får kontrol over eget liv, og vi vil lære at forstå at andre mennesker også kan tage ansvar for deres liv og handlinger.

Stenen egner sig bestemt til folk som ønsker at få en større forståelse for den situation de er i, og den vil sørge for at vores roller bliver mere klare, så vi kan gennemskue hvordan vi er endt hvor vi er. Den kan også hjælpe os med at frigøre os fra roller som vi ikke længere ønsker.

Læs om de mange gode effekter ved at bruge en krystal ansigtsrulle her

og find informationer om de skønne krystal gua sha her

 Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods