Negative ioner genetablerer balancen i din organisme


Positive og negative ioner
 
Ioner er atomer eller molekyler, hvor antallet af elektroner og protoner kan variere. En ion er enten et negativt ladet atom eller molekyle (flere elektroner end protoner) eller en positivt ladet (flere protoner end elektroner).
 
Der er intet negativt ved negative ioner – faktisk direkte tværtimod!
 
Negative ioner er gavnlige for den menneskelige organisme, hvor positive ioner er skadelige. I naturen finder du store mængder af negative ioner.
 
De højeste koncentrationer af negative ioner findes ude i den friske luft, hvorimod de højeste koncentrationer af positive ioner findes i forurenede storbyer, i kontormiljøer, institutioner, biler, m.m.
 
De negative ioner medvirker blandt andet til:
 
- at neutralisere frie radikaler
- at styrke cellestofskiftet
- at styrke immunsystemet
- at rense blodet
- at afbalancere det autonome nervesystem
- at fremme dyb søvn
- at styrke fordøjelsen
- at øge indholdet af serotonin i blodet (modvirker depression og stressfølelse)
 
Derudover har de positiv indflydelse på lungefunktionen, aktiverer hormonproduktionen og forbedrer luftvejene. De medvirker til hurtigere at læge sår samt dræber bakterier og virus, før de når at mutere.
 
For få negative ioner skaber ubalance
 
Hovedpine, søvnløshed, lav stresstærskel og begrænset koncentrationsevne er blot nogle af de tilstande, som forbindes med at tilbringe meget tid inden døre. Videnskabsfolk mener, at det meget vel kan skyldes en for lav en koncentration af negative ioner.
 
Negative ioner er helt basalt ilt-ioner med et ekstra elektron vedhæftet, produceret gennem vandmolekyler. Der er er særligt mange negative ioner tæt ved friske, flydende vandforsyninger såsom floder, vandløb, havet og vandfald. Det forklarer også, hvorfor det kan være så forfriskende at tage et bad eller en svømmetur, når vi føler os trætte eller udmattede.
 
Oplad dig med negative ioner i naturen eller i det infrarøde saunatæppe med negative ioner/turmalin
 
Du kender sikkert oplevelsen af de negativt ladede ioner, når du eksempelvis holder ferie ved havet, går tur i en fugtig skov eller i bjergene, i nærheden af et vandfald og lignende. Du fornemmer, at organismen beriges med ilt. Og specielt i skoven er luften ekstra frisk efter et tordenvejr, hvilket skyldes, at lyn producerer enorme mængder af negative ioner.
 
TURMALIN
 
Mineralet turmalin er en narturlig stenart, der i sig selv afgiver store mængder af negative ioner.
Turmalin besidder et permanent elektrisk potentiale, og kaldes også en pol krystal. Således fik den i gammel tid navnet 'gådefuldt mineral med polarisation'. Når organismen påvirkes af turmalin, kan det hjælpe med at genopbygge det endokrine system (det endokrine system – også kaldet hormonsystemet – gør kroppens celler i stand til at kommunikere med hinanden via hormoner. Hormoner er stoffer, som kirtelceller udskiller til blodkredsløbet, sådan at de transporteres rundt i kroppen med blodet og på den måde når frem til de celler, som de skal virke på).
 
Turmalin er gavnlig ved leversygdomme, effektiv ved det autonome nervesystem, blodcirkulationen og hudproblemer.
Turmalin kan øge iltoptagelsen i blodet, forstærker immunforsvaret, hormonsystemet og lymfesystemet, hjælper ved onkologiske sygdomme.
 
I folkemunde har stenen derfor fået navnet 'forunderlig læge' for sin positive effekt på helbredet. Under varme udvikler turmalin lavfrekvente magnetiske bølger (magnet terapi), som forstærker kroppens blodcirkulation samt forbedrer vores organismes energiforsyning i organer og celler.
 
Turmalin er en semi-ædel ædelsten , som kan have nogle yderst gavnlige sundhedsmæssige egenskaber, når den bruges i eksempelvis det infrarøde saunatæppe eller som i vores øjenmaske med turmalin sten. I vores kategori med smykker kan du også finde flere variantioner med turmalin, som du således kan få gavn af ved at bære turmalin på kroppen. 
Turmalin er en konstant kilde til elektricitet som følge af tilstedeværelsen af negative og positive ioner. Det er en naturlig kilde til ioner og infrarøde stråler (FIR).
 
Forbedrer søvnen:
Ifølge hjemmesiden N-Ion, har brugerne rapporteret om bedre og mere rolig søvn, og færre symptomer på træthed og mere energi når man har turmalinen på sig eller bruger den jævnligt som ved turmalin smykkerne, i det infrarøde saunatæppe med turmalin eller vores øjenmaske/sovemaske.


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods