Stresslindring og afspænding med infrarød saunaterapi


Infrarøde saunatæpper tilbyder den højeste komfort for større afslapning og stressreduktion. Afslapning er vigtigere for helbredet, end de fleste er klar over. Stress påvirker ikke kun sindet, men også kroppen. Undersøgelser viser, at høje niveauer af stress har stor indflydelse på hjernen. Fra hukommelsesproblemer til angst til indlæringsvanskeligheder, - virkningerne af stress på sindet er enorme.

Neurovidenskabsmænd har vist, at kronisk stress endda kan forårsage forskelle i gråt og hvidt stof i hjernen, såvel som størrelsen og forbindelsen af ​​amygdala. Høje niveauer af stress kan endda påvirke mængden af ​​neuroner, der findes i hjernen.

Slap af og reducer mental stress med et infrarødt saunatæppe. Vores infrarøde terapi beroliger dit sind ved at indhylle din krop i afslappende varme. Vores saunatæpper er designet til maksimal komfort, så du ikke kun kan afspænder din krop, men også dit sind. At praktisere mindful meditation, mens du er i en saunaterapisession, kan også hjælpe med mental stressreduktion. Alenetiden maksimeres med en saunaterapisession, der giver dig mulighed for at reflektere og komme videre fra dagens stressfaktorer.

Stress i kroppen

American Institute of Stress anslår, at 75 til 90 % af alle besøg hos primære læger er forårsaget af stress-relaterede problemer. Langvarig stress er årsag til utallige fysiologiske effekter på kroppen, herunder forhøjet blodtryk, vægtøgning og svækkelse af immunforsvaret. Ifølge New York Times bestsellerforfatter og fitnessekspert Jorge Cruise – såvel som mange andre sundhedsprofessionelle – jo mere stresset du er, jo mere kortisol producerer din krop. Cortisol er et "fight or flight"-hormon, der dannes i binyrerne, og som hæver hjertefrekvens og blodtryk og fører til aflejring af overskydende kalorier i mellemsektionen.

Der er en enkel måde at reducere stress på! Videnskabelige undersøgelser viser, at infrarød saunaterapi hjælper kroppen med at opretholde sunde niveauer af kortisol. Mens kortisolniveauet forbliver det samme eller stiger lidt under en saunaterapisession, falder de umiddelbart efter. Faktisk har infrarøde saunaer vist sig klinisk at reducere både systolisk og diastolisk blodtryk ved regelmæssig brug.

Slap af og reducer stress med den infrarøde varmeteknologi, så du kan blive indhyllet i beroligende varme for at hjælpe dig med at lindre stress, afspænde dine muskler og slappe helt af. Med inklusion af rolig, beroligende musik, vil du ikke være i stand til at finde en mere effektiv kombination af infrarød saunavarme og musikalsk massage til at fremkalde dyb afslapning og spændingslindring.

Et infrarødt saunatæppe vil med garanti hjælpe dig med at slappe af i naturlig komfort med forfriskende dyb vævssved, der vil få dig til at føle dig helt forfrisket efter hver saunasession.Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods