Styrk skjoldbruskkirtlen med disse 9 naturlige ting


Det er umådeligt vigtigt at holde dig i form, hvis du lider af underfunktion i skjoldbruskkirtlen - også kendt som hypothyroidisme. Ikke nok med, at det sætter gang i stofskiftet, så hjælper det også til med at forbrænde fedt og øge dit energiniveau.

Hypothyroidisme, eller underfunktion i skjoldbruskkirtlen, er en tilstand, der er karakteriseret ved en nedsættelse af funktionen i ens skjoldbruskkirtel.

Nedsættelsen af hormonerne fra skjoldbruskkirtlen kan resulterer i ting som lavt stofskifte, vægtstigning, udmattelse, hypersensitivitet til kulde, forstoppelse, blodmangel, osv.

Kan man selv få gang i skjoldbruskkirtlen?

Desværre er det sådan, at underfunktion i skjoldbruskkirtlen ikke kan kureres. Men når du først har fået diagnosen, så kan det kontrolleres langt hen af vejen med den fornødne medicinske behandling.

På trods af behandlingen er der stadig mange mennesker, der lider af symptomer fra denne sygdom, og i dette tilfælde kan de kan søge mod vejen af naturmedicin.

Disse alternative løsninger er også meget effektive på det stadie, hvor du måske oplever de første symptomer på underfunktion i skjoldbruskkirtlen, før du rent faktisk i behandling, da de kan forhindre det i at blive værre.

Tips til at reducere symptomerne og få gang i skjoldbruskkirtlen

1. Grønne smoothies

Grønne smoothies er lækre, nemme og en sund måde at få din daglige portion frugt og grønsager. Det gælder også for dem, der normalt har svært ved at spise frugt og grønt.

Grønne smoothies hjælper på kropsfunktionerne og eliminere toksiner. Det er naturligvis en fordel for at undgå en lang række af forskellige symptomer.

Disse smoothies hjælper også på at vedligeholde en balanceret kost, afhjælper forstoppelse, giver mere energi og hjælper på dit humør.

2. Få gang i skjoldbruskkirtlen med stimulerende krydderier

Nogle aromatiske og kulinariske krydderi kan have helende, medicinske egenskaber over for mange sygdomme, selvom de måske normalt er kendt for at tilføje smag til mad.

I tilfælde af underfunktion i skjoldbruskkirtlen anbefaler vi, at du inkluderer disse tre krydderier i den mad og te:

Du kan tilføje dem til lækre opskrifter, søde desserter, smoothies og juice.

3. Det er vigtigt, at du holder dig i form

At holde sig i form og lave fysisk aktivitet er altid anbefalet til alle. Men hvis du lider af underfunktion i skjoldbruskkirtlen, så vil du virkelig kunne opleve en stor forskel, hvis du dyrker sport. Fysiske øvelser sætter gang i stofskiftet, hvilket normalt er lavt ved folk i dette tilfælde, og det kan dermed forhindre vægtstigning.

At få gang i stofskiftet hjælper ikke kun med brænde kalorier, men det øger din energi og gør dig mindre sensitiv over for kulde.

4. Kokosolie

Ekstra jomfrukokosolie bliver mere og mere populært blandt dem, der leder efter superfoods til at forbedre deres kost.

Denne vegetabilske olie har den egenskab, at den kan stimulere produktionen af thyreoideahormoner. Det øger stofskiftet og kæmper mod større stigninger i vægt, selvom det er en form for fedtstof.

Du kan have to spiseskefulde om dagen, en på tom mave som det første om morgenen og en om aftenen. Du kan altid starte med en mindre mængde og øge, hvis du har det bedre med det.

5. Skjoldbruskkirtelmassage

Du skal ikke undervurdere, hvad en simpel massage med kokosolie af nakken kan gøre, hvor skjoldbruskkirtlen sidder. Du kan gøre det forsigtigt et par minutter om dagen.

At give sig selv massage har mange fordele for dit helbred, så længe det ikke er ubehageligt eller gør ondt.

6. Essentielle fedtsyrer

Et af symptomerne på underfunktion i skjoldbruskkirtlen er tør hud. For at forbedre din huds tilstand, bør du give din hud de næringsstoffer, så den er plejet. Desuden kan disse hjælpe mod for tidlig dannelse af rynker:

Du kan spise disse fødevarer dagligt:

  • Hørfrø
  • Chiafrø
  • Krillolie
  • Avocado
  • Klaret smør
  • Olieholdig fisk

7. Chiafrø

Chiafrø kan også være meget effektive, hvis du lider af forstoppelse.

  • For at spise dem, bør du lægge dem i blød i flere timer (for eksempel natten over) og spise dem med vand.
  • Du kan også mikse dem sammen med juice og smoothies.

8. Lær at synge

Det er ikke nødvendigt at have super dygtig for at synge privat derhjemme.

Denne vane kan være rigtig god til at regulere skjoldbruskkirtlen. I sidste ende foregår vibrationerne det præcis samme sted, hvor kirtlen befinder sig. Selv hvis vi snakker om energiniveau, så kan dette sagtens fungerer som terapi for dit velbefindende.

9. Drik vand

At drikke vand er en simpel vane, der forbedrer funktionen af alle dine organer. Desuden hjælper det med at aktivere dit stofskifte, afhjælper forstoppelse, tørhed af din hud samt vægtstigning.

Af alle disse grunde er det en vigtig faktor i behandlingen. Og især for folk med underfunktion i skjoldbruskkirtlen.Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods