Udrensning med infrarød saunaterapi


Sundhedsmæssige fordele ved infrarød sauna detox

Sved er godt for dig. Sved er en af ​​kroppens sikreste og mest naturlige måder at helbrede og opretholde et godt helbred på. Og derfor er hvert infrarøde saunatæppe fra Fulove specielt designet til at fremme en dyb, sund og naturlig afgiftende sved.

”Afgiftning er vigtig, fordi den styrker kroppens immunsystem og hjælper kroppens biokemiske processer med at fungere effektivt, så vi er bedre i stand til at fordøje næringsstofferne i vores fødevarer. Afgiftning har også vist sig at være nyttig i relation til colitis, kronisk træthed, fibromyalgi, autoimmune sygdomme, immundefekttilstande, autisme, ADD og ADHD. ” - Dr. Rachel West

Infrarød sauna detox hjælper dig med at svede affaldsstoffer ud

Vidste du, at sauna detox er blevet udbredt som en sund behandling inden for alternativ medicin? Efterhånden som verden bevæger sig mod mere naturlige og selvstyrede behandlinger, får saunaudrensning mere og mere opmærksomhed. Hvorfor? Det førende princip for udrensning med saunaterapi siger, at ophobning af affaldsstoffer kan føre til en lang række almindelige sygdomme. At udrense kroppen for disse toksiner gennem en naturlig infrarød sauna detox kan hjælpe med at lindre symptomer, forhindre fremtidig sygdom og øge den generelle sundhed og vitalitet.

DETOX er ikke nyt. Bare bedre.

Forskere har længe fortalt os, hvordan kroppen udslikker affaldsstoffer gennem sveden, herunder også tungmetaller. Så længe du opretholder korrekt hydrering, og således sveder på en sund måde, desto flere giftstoffer fjerner du fra din krop.

Og hvad er en af ​​de sikreste og mest effektive metoder til at fremkalde en afgiftende sved? En sauna, selvfølgelig. I sauna detox sveder din krop adskillige toksiner ud gennem porerne. Men ikke al sved er ens; hvilket alle saunaer heller ikke er. Fuloves Infrarøde saunatæpper kan være op til syv gange mere effektive end en traditionel sauna. Det menes almindeligt, at sved fra traditionelle saunaer er 95-97% vand, hvor salt udgør en del af det resterende. Den berømte afgiftningsekspert, Dr. Dietrich Klinghardt, kobler en forbindelsen mellem FIR infrarøde saunaer og chelateringsmidlet DMPS i en tungmetalprotokol. Han oplyser, at infrarød varme mobiliserer Hg i dybere væv, hvilket gør infrarøde saunaer til en effektiv løsning til fjernelse af tungmetaller fra huden.

FIR infrarød saunaterapi menes at være mere effektive til at udrense toksiner fra huden end traditionelle saunaer, fordi i en langt infrarød sauna er kun 80 til 85% af sveden vand, hvor ikke-vanddelen er kolesterol, fedtopløselige toksiner, giftige tunge metaller, svovlsyre, natrium, ammoniak og urinsyre. Fuloves Infrarøde saunatæpper er yderst effektive til afgiftning på grund af den infrarøde opvarmningsteknologi, der. i stedet for blot at opvarme den omgivende luft for at trække toksiner ud, hvor infrarød sauna detox opvarmer din kerne for at udrense indefra. Som følge heraf vil regelmæssig brug af en infrarød saunaterapi detox give en virkelig dyb, produktiv sved, hvor toksiner udrenses på cellulært niveau.

4 trin til sauna detox

Nu kender du de sundhedsmæssige fordele ved infrarød sauna udrensning, men ved du, hvordan du bruger et infrarød saunatæppe til korrekt detox? Selvom hver krop er forskellig, får du her en nyttig vejledning til afgiftning ved hjælp af Fuloves FIR infrarøde sauna teknologi.

Trin 1:

Sørg for at være godt hydreret de dage du planlægger en infrarød saunatæppe session og, sørg for, at dit vandindtag er øget. Selvom vores FIR infrarøde saunaafgiftning ikke er hård, sveder du stadig - nogle meget mere end andre. Sveden, der produceres i et infrarødt saunatæppe, er 80 - 85% vand, så det er vigtigt, at du før, under og efter din saunadetox session drikker masser af vand for at rehydrere.

Trin 2:

Angiv tidsgrænser. Mængden af ​​tid i en infrarød saunadetox session kan variere afhængigt af din tolerance og dit daglige aktivitetsniveau. For at vænne din krop til infrarød saunaterapi, foreslås du at starte med 10-15 minutters sessioner hver anden dag. Øg gradvist op til 40-60 minutters daglige sessioner i det optimale temperaturområde. Lyt til din krop. Vær opmærksom på overdreven udrensning. Hvis du begynder at føle symptomer som kvalme, træthed eller influenzalignende symptomer under din sauna-session, skal du stoppe brugen.

Trin 3:

Find en behagelig temperatur. Dit infrarøde saunatæppe kan med fordel forvarmes inden din session. Vi anbefaler at starte med en indstilling på mellem 40 og 60 grader. Du kan starte lavere, hvis du ikke er fortrolig med den indstilling og herfra arbejde dig op. En infrarød sauna detox session starter med en tilstrækkelig høj temperatur, der hurtigt øger kernetemperaturen.

Trin 4:

Efter hver sauna detox session er det mest effektivt at lade din krop afkøle naturligt, mens du stadig forbrænder kalorier. Afslut det med et køligt brusebad og et glas vand, og du er klar til dine øvrige opgaver.

Se udvalget og læs mere herNet Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods