Utallige kvinder er begejstrede for gua sha - men hvad er det?


Måske har du i dit Instagram-feed eller andre steder på nettet, stødt på en berømthed, der skraber et krystalværktøj hen over ansigtet, og tænkt over hvad det går ud på? Du er ikke alene.

Selvom det ved første øjekast kan virke lidt besynderligt, kan du bruge et værktøj lavet af enten sten, kvarts, knogler eller endda horn, til at massere din hud, hvilket kan gøre underværker for ensartethed i din hudtone, det kan opstramme og fungere som naturligt ansigtsløft, afkøle, berolige , reducere spændinger og fremme lymfedrænage/reducere poser under øjnene mm, og mindske rynker. Denne tendens kan virke som en ny ting, har den faktisk eksisteret i århundreder og kommer tilbage til det gamle Kina. Det har også et navn: gua sha. Men hvad er det egentlig?

Gua sha er en traditionel kinesisk afgiftende behandling. 'Gua' betyder skrabning, og 'sha' betyder toksin. Gua sha er en afgiftende behandling baseret på traditionel kinesisk medicin. Behandlingen skraber indvendige toksiner ud og skubber dem fra den indre meridian til den ydre hud. Dette udføres med et værktøj, der kan være et stykke jade eller anden krystal, et redskab af horn, en ske eller endda en mønt, men krystaller og horn er bedst.

Flere af de helt store berømtheder er fans af gua sha og bruger det i deres personlige skønhedspleje. Såvel bruger blandt andet Beyoncés makeupartist Sir John gua sha til at forberede popstjernens hud før makeup, ligesom mange højtprofilerede skønhedsklinikker i både Hollywood og andre steder bruger gua sha og andre krystalredskaber til optimal skønhedspleje. Gua Sha er set beskrevet i mange af de store internationale skønheds- og modemagasiner, og er en lækker bæredygtig metode til naturlig skønhed, som du med lethed kan udføre derhjemme. Passer du godt på din gua sha, kan du have den hele livet.

Undersøgelser viser, at gua sha bevirker en firedobling i mikrocirkulationen i huden, og er derfor fantastisk til at øge kollagenproduktionen, forbedre hudfarven, bekæmpe pigmentering og give huden naturlig glød. Såvel føles selvbehandling med gua sha vidunderligt køligt og beroligende, og fungerer indefra og ud ved at hjælpe med at eliminere toksiner og afslappe musklerne. Prøv det før sengetid for at hjælpe dig med at glide ind i en fredelig søvn.

Alternativt kan du bruge dit gua sha-værktøj som det første om morgenen for at bekæmpe hævelse i ansigtet, mørke rande og poser under øjnene. Når du har væskeophobninger i ansigtet, skyldes det betændelse og overbelastning, og gua sha modvirker dette. Når du laver gua sha, bruger du en sten, der i sin natur er kølig, så at inkorporere kolde sten og gua sha er fantastisk til at reducere væskeophobning og støtte lymfedrænage.

Hvis du gerne vil mindske eksempelvis poser under øjnene, kan du lægge dit valgte gua sha-værktøj under dine øjne, og forsigtigt strække huden, mens du skraber mod øret. Du kan med fordel opbevare din gua sha i køleskabet, når du ikke bruger den, for et ekstra køling boost!

Gua sha teknikken er meget let og enkel at mestre. Du tager blot dit valgte værktøj, og bruger det til forsigtigt at skrabe, trække og massere huden i en opadgående bevægelse. Dette kan gøres i hele dit ansigt, selv omkring de skrøbelige øjeomgivelser, din nakke, hals, bryst og hovedbund. Faktisk er der ingen områder, som gua sha ikke udfolder sin naturlige magi på - og du kan med stor effekt bruge gua sha til massage af hele kroppen, fødder og hænder, og hermed mindske gener såsom appelsinhud, slap hud, samt eliminere smerter og eventuelle museskader i håndled med meget mere. Du kan bruge dit gua sha redskab alene eller til at massere din foretrukne olie, serum eller creme ind i huden. Når du bruger gua sha kan du gå intuitivt til værks, og blot skrabe som du føler for. Du vil hurtigt opdage den utroligt beroligende og nærende effekt.

Selvom fordelene synes uendelige, kan gua sha - som alt andet - have sine ulemper. Gua sha kan skabe røde eller blålilla mærker, kendt som sha(det kinesiske ord for toksiner/affaldsstoffer). Mærkerne vil normalt forsvinde efter et par dage, og kan være ømme, mens de heles. Ellers har behandlingen ikke nogen alvorlige bivirkninger.

Når du køber gua sha eller andre skønhedskrystaller hos Womanifesto, vil du få en enkel vejledning med, så du let kan komme igang med denne vidunderlige skønhedsbehandling hjemme hos dig selv.


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods