Skønhedsprodukter i køkkenskabene


Naturlig skønhedspleje behøver ikke at koste en formue. Du kan bruge mange af de produkter du har i skabene til at pleje dig selv med.

  1. Kokosolie – Brug kokosolie som erstatning for bodyoil eller creme, til tørre hårspidser, som makeupfjerner, håndcreme og til fødderne.
  2. Eddike – helt almindelig økologisk lagereddike og eller æblecidereddike, begge dele virker lige godt. Bruge eddike til at skylle håret med efter hårvask og inden balsam. Bland 1:1 vand og eddike, hæld det over håret og lad det sidde i et minuts tid. Det fjerner kalk fra vandet, som sætter sig i håret og kan gøre det stift og kedeligt i farven. Eddiken gør håret superblødt og blankt.
  3. Sukker og salt – I bodyscrubs - bland enten sukker eller salt med olie, fx kokosolie, olivenolie eller mandelolie – det er blot at bruge hvad du har. Tilsæteventuelt lidt duft i form af citronskal, æteriske olier, frisk lavendel, vaniljekorn eller mynte.
  4. Olier – eksempelvis olivenolie, mandelolie, hampefrøolie er gode til ansigtsmassage, kropsolier, til hårspidserne osv.
  5. Kamillethebreve - Efter at have drukket kamillethe, kan du bruge thebrevene som kompresser på øjnene. Alternativt kan du dyppe vatrondeller eller bomuldsklude i kamillethe. Det beroliger øjenomgivelserne og mindsker mørke rande, poser og rynker.
  6. Honning - Brug honning som maske i håret eller ansigtet. Nærer, plejer og renser.


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods