Hinsides feminisme


‘Men are terrified of a woman’s depth of love and the energy that moves as a woman’s sexuality and emotions. And, at the same time, men want nothing more in this life than to merge completely with a woman’s devotional love and wild energy. Only as a man outgrows his fear can he handle a woman’s tremendous love-energy without running. And only such a man is worthy of your devotional offering in a committed intimacy’.
~ David Deida

Som kvinde har du en unik gave i kraft af de mange ting, du er i stand til. Du kan skabe liv i dine organer, og du er en cyklisk, kreativ livskraft. Det maskuline har den fysiske energi, der nærer livet ved handling. Det feminine nærer livet ved deres kreative energi og ideer, den sociale forbundethed, den følelsesmæssige og intime støtte.

Hver energi komplimenter den anden og samskaber, hvad der er mere end de kunne være hver for sig. Det maskuline har brug for den kreative inspiration fra det feminine, der støtter ham og hans krop, sind og sjæl. Det feminine har brug for inspiration, støtte og vejledning fra det handlende, retningsskabende maskuline.

Søg tilbage til det feminine i dig selv. Bliv en sensuelt levende kvinde. Det moderne samfund har ikke ændret den måde, vi blev skabt. Vores kultur og samfund kan have skabt nye mønstre, men det betyder ikke, at de passer til vores hjerner.

“It is western women who are going to save the world because they are naturally in touch with the sacredness of life” – Dalai Lama


En tilbagevenden til den dybe hellige feminine

Vi må rejse ind i det hellige feminine, og herfra leve i kraft og kærlighed, for at facilitere vores personlige transformation og den kollektive heling af menneskeheden. Dette kvindearbejde er velegnet for enhver kvinde, der ønsker at genskabe forbindelsen med hvad det indebærer at være funderet i sin kraft, kærlighed og autoritet som kvinde. På dette tidspunkt på kloden, er der et presserende behov for at genvinde det feminine og bringe dets gaver til udfold. Dette arbejde fremstår som en personlig og kollektiv rejse, og udstikker nye bevidste veje for kvinden i det 21. århundrede i denne foranderlige tid.

HVAD ER EN HEL KVINDE
Samfundets  aktuelle opfattelse af hvad kvinder er eller formodes at være er ikke længere – ‘kvinden tilbage til kødgryderne’ eller som superwoman, der kan gøre alt alene, både på arbejdsmarkedet og i hjemmet. Vi skal bevæge os ud over disse gamle konditioneringer, og finde nye måder at leve i frihed, kraft og forening, sammen som kvinder, snarere end at være i indbyrdes konkurrence og isolation. Dette ‘arbejde’ anerkender kvinder fra alle faser af livet, samt de unikke gaver de forskellige livsfaser besidder. Det afbalancerer både de ‘maskuline’ og ‘feminine’ principper inden i os, som ligeværdige og væsentlige aspekter, der er nødvendige for at den hele kvinde kan blomstre.

Videre end Feminisme
Dette arbejde går videre end feminisme og patriarkatet, og opfordrer os til at gå indad og forbinde os direkte til den medfødte kollektive visdom af det hellige, bevidste feminine, som altid har været der og som findes i hver eneste kvinde, når vi lytter dybt nok ind gennem kroppen, sindet og sjælen. Det bringer os til essensen af det feminine – alt, der er frit og vildt, intuitivt, cyklisk, levende og inderligt kærligt.Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjortNet Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods