Bedste metode mod feber


Min lille Lotus er blevet syg, jeg blev ringet op fra hendes vuggestue i Østen for Solen, da hun havde fået feber, mens gun sov middagslur, og nu jeg sidder her med hende i armene, mens hun sover og trækker vejret tungt. Jeg mindes ikke hun har haft feber før og det er slet ikke rart, at hun er dårlig, min lille skat.

Men med 5 børn, er det jo ikke første gang jeg har et feberbarn, og der er een helt uomtvistelig metode, som jeg bruger hver gang mine børn har feber, og som jeg anbefaler enhver som behandling mod feber.

Det er så simpelt som eddikesokker:

Feber i forbindelse med en infektion er tegn på, at kroppens immunforsvar fungerer. Virus og bakterier bliver slået ihjel ved den forhøjede kropstemperatur. Man bør derfor ikke straks forsøge at slå feberen ned, fordi man derved forlænger sygdommens forløb.

Men – og det gælder specielt for børn og ældre – feberen må heller ikke blive alt for høj, fordi det kan bringe hjerte og kredsløb i fare. Får man høj feber, findes der dog et fremragende husråd uden bivirkninger: Eddikesokker.

Jeg vrider et par bomuldsstrømper op i eddike, giver barnet dem på, og trækker et par tørre sokker ud over. Ud over dette skal barnet blot have undertøj på og være svøbt i et tæppe.

Denne metode sætter gang i udrensningen, og genner feberen ud af kroppen. Man kan opleve, at temperaturen til en start stiger, men det er helt naturlig og blot fint, idet feberen rent faktisk er en ven, når en virus har taget fat i immunsystemet. Feberen renser virusen ud.

Øget kropstemperatur er ikke en sygdom, men et symptom. Dens stigning indikerer, at kroppen kæmper med en form for sygdom, som lægen skal bestemme. Faktisk er den øgede kropstemperatur en beskyttende reaktion i kroppen (immunsystemet), som gennem forskellige biokemiske reaktioner eliminerer infektionsfokus, samtidig med at kropstemperaturen øges. Det blev fundet, at de fleste vira og bakterier dør eller i det mindste deres liv trues ved en temperatur på 38 ° C.

Eddikesokkerne støtter kroppen i at blive rask hurtigst muligt, feberen vil forlade kroppen hurtigere, og man kan gentage ‘behandlingen’ alt efter behov.

Det er i øvrigt yderst vigtigt, at sørge for at hydrere kroppen med rigeligt væske, dels fordi væsken støtter udrensning af sygdommen, dels fordi den varme feberkrop afgiver mere væske end normalt. Vand, juice og frugtsaft er godt at tilbyde. Jeg ammer stadig, så det er helt naturligt at Lotus får modermælk, det giver hende også tryghed i ubehaget ved feberen…

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

EmediateAdNet Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods