Hvorfor du bør anskaffe dig en sovemaske


Hvorfor bruge en sovemaske?

Formålet med sovemaske er en dybere og mere nærende søvn, så der er mere energi til dagen. Det er når man sover i de aller dybeste søvnlag at man danner melatonin og ungdomshormon numero uno – også kaldet for “lækkerheds-hormon’et” (væksthormon Somatropin/HGH). Dyb søvn styrker også kroppens immunforsvar øger modstandskraften mod sygdom og stress, samt fremmer psykisk balance og overskud, koncentrationsevne mv.

Den giver en bedre søvn

Den første og indlysende grund til at investere i en sovemaske er, at den lukker al forstyrrende lys ude, hvilket er med til at starte nogle vigtige processer inde i kroppen. Når hjernen fornemmer totalt mørke, vil den nemlig producere hormonet melatonin, der får os til at falde i søvn.

Dermed vil dine chancer for at falde i søvn og blive i søvnen være markant forbedret med en god sovemaske.

Den giver mere fugt

Vælger du en sovemaske i silke, vil du også opleve at få færre rynker ved øjnene. Det skyldes, at det glatte silkestof glider lettere henover huden og ikke efterlader folder, som på sigt kan blive til permanente rynker.

Ligeledes suger silkestof heller ikke fugt eller produkt fra huden. Den tynde hud ved øjnene vil derfor få endnu mere ud af dine dyre øjencremer, når du skærmer af med en silkemaske.

Jeg har fået et parti overdrevent bløde og lækre silke øjenmasker hjem, jeg er selv helt i svime over hvor dejlige de er. Du kan selv købe een lige her


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods