Kliniske studier - Infrarød saunaterapi og vægttab


Binghamton University (SUNY) i New York har lavet kliniske undersøgelser vedrørende infrarød saunaterapi og vægttab. De brugte en Clearlight Premier ™ IS-3 til deres vægttabsforsøg med bemærkelsesværdige resultater.
Generering af varme i kroppen gavner kroppen på mange måder, og en af ​​de største fordele er vægttab. Mange fitnesscentre og kurbade omfatter saunaer som en del af deres faciliteter på grund af vægttabsfordelen. Hvad forårsager vægttab i saunaen? Hvordan sammenlignes traditionelle og infrarøde saunaer med hensyn til vægttab? Hvad siger forskningen? Se svarene på disse spørgsmål herunder.

Sauna og vægttab undersøgelser

En tofaset sauna-vægttabsundersøgelse udført af Binghamton University i New York afslørede, at en stigning i kropstemperaturen resulterede i et fald i kropsfedt. Det konkluderede, at folk, der brugte et infrarød saunatæppe tre gange om ugen i 30 minutter pr. session, tabte i gennemsnit 4 procent kropsfedt over en periode på fire måneder. Deltagere, der oplevede vægttab i infrarød sauna, ændrede ikke deres trænings- eller kostmønstre under undersøgelsen. Kontrolgrupper i undersøgelsen, der ikke brugte infrarød saunaterapi, viste intet vægttab. Undersøgelsesresultaterne illustrerer det betydelige løft, som infrarød terapi giver for vores vægttabsmål. Infrarøde saunatæpper er gode for dit helbred!

Fordele ved sauna vægttab

At tabe sig kræver en livsstilsændring, men det betyder ikke nødvendigvis, at der er et magisk tal, vi alle skal sigte efter for at være sunde. Ifølge Obesity Action Coalition gavner et vægttab på 5-10 procent i høj grad en persons generelle helbred. Dette opnåelige mål kan forbedre kolesteroltallet, lindre hypertension, forhindre diabetes, hjælpe med at bekæmpe søvnapnø, inflammation/betændelse i kroppen og reducere stress. Stress er ofte en skjult bidragyder til kampen med at tabe sig. Høje stressniveauer sætter kroppen i overlevelsesmodus, og bevirker at kroppen holder på det fedt, vi har i vores midtersektioner, især maven, hofterne og lårene, hvilket får os til at føle os trætte og bogstaveligt talt tynger os. Når stress bidrager til vægtstagnation/øget vægt, kan det ikke elimineres gennem kost og motion alene. Ved at bruge infrarød saunaterapi som en del af en omfattende vægttabs- og livsstilsændringsplan, kan du opleve en mærkbar forskel på, hvordan du ser ud og føler dig, og du vil gradvist bemærke, at din stress smelter væk.

Vægttab efter sauna type

Traditionelle saunaer lindrer ømme muskler og øger blodgennemstrømningen midlertidigt, mens du sidder i et rum, der typisk opvarmes til 82-104 grader celsius. Dette giver et godt miljø til at slappe af og afspænde. Selvom det er gavnligt, opvarmer traditionelle saunaer kun det rum, du sidder i, og ikke din krop direkte. Dette gør vægttab med en traditionel sauna begrænset i forhold til en infrarød saunaterapi. Dette er en vigtig forskel, da kroppen gemmer de fleste toksiner i fedtceller, og dette kan påvirke din krops evne til at tabe sig. Infrarød saunaterapi retter sig mod disse toksiner. Infrarød saunaterapi understøtter varmegenerering, der øger din kropstemperatur, når din krop absorberer den infrarøde varme. Ved hjælp af den infrarøde saunaterapi er du i stand til at udrense toksiner, mens du giver din krop energi på en sikker og behagelig måde. Den infrarøde varme i dit infrarøde saunatæppe, som en del af en sund livsstil, kan bidrage til midlertidigt at øge humant væksthormonproduktion (HGH) og midlertidigt sænke cortisolniveauer. Dette hjælper med større vægttab og generelt bedre helbred. Slutresultatet er et sikkert og effektivt vægttab med infrarød saunaterapi og de fordele, der følger med det.

Toksiner og vægttab

Ud over at forhindre vægttab kan for mange toksiner få kroppen til at føle sig træt, forårsage muskelsmerter, stivhed og føre til hudreaktioner som acneudbrud eller udslæt. Når en fedtcelle bliver giftig, kan cellen ikke tabe fedtet, selv når du spiser rigtig sundt og dyrker motion. Den infrarøde saunaterapi udrenser toksiner, og herefter kan fedtet begynde at 'smelte' af. Vægttab støttet med infrarød saunaterapi er en let, behagelig og afslappende terapiform, som afspænder og afstresser hele dit system - din krop og dit sind. Dette er blot en af ​​de mange fordele ved infrarød saunaterapi. Infrarød varme har været brugt til wellness i mange år og er en gennemtestet mulighed for at øge din generelle wellness.Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods